Kan ik me nog inschrijven als een cursus of test volzet is?

Als een avondcursus Nederlands, een cursus vreemde talen of een test volzet is, dan kan je je inschrijven op een wachtlijst. Als er een plaats vrij komt in de cursus of test van jouw keuze, dan schrijven we je ervoor in en sturen we je een e-mail. Als je niet meer op de wachtlijst wil staan dan stuur je ons het best zo snel mogelijk een e-mail via uct@ugent.be.

Je wil graag inschrijven voor een intensieve dagcursus Nederlands voor Anderstaligen, maar er is geen plaats meer. Wat kan je dan doen?

Wachtlijsten dagcursussen Nederlands voor Anderstalingen

  1. Je wil graag inschrijven voor een intensieve dagcursus Nederlands voor Anderstaligen, maar er is geen plaats meer. Je kan je inschrijven op een wachtlijst. Wat moet je daarvoor doen? Je schrijft in voor een latere cursus. We sturen je zo snel mogelijk een factuur via e-mail.
  2. Je stuurt een betaalbewijs naar uct@ugent.be, met de expliciete vraag om op de wachtlijst te komen.
  3. Je vermeldt de maand waarin je les wil volgen. Controleer onze website voor de dagen en uren!
  4. Van zodra er een plaats vrij komt in de cursus die je wil volgen, sturen we je een mail. Het is mogelijk dat dit vlak voor de start van de cursus is.
  5. Let op: als we je een plaats hebben kunnen geven, ben je definitief ingeschreven voor deze cursus en ben je je plaats in de latere groep kwijt.
  6. Wat als je de latere cursus niet kan volgen? Dan vermeld je dit ook in je mail. We betalen dan het geld terug indien we je geen plaats kunnen geven in de cursus die je wil volgen.
← Naar het FAQ overzicht